Hier doen we het allemaal voor!

Plan b projecten heeft afgelopen jaar een “dynamische” binnentuin gerealiseerd in Zorgcentrum La Famille. Deze mobiele tuin op hoogte geeft bewoners gelegenheid om zowel actief als passief bezig te zijn. Naast allerlei kleurrijke bloemen kweken ze zelf paprika’s, tomaten en aardbeien. Samen met Bart Buschmann is de tuin geadopteerd en wordt hij de eerste jaren in het voorjaar volledig nieuw aangeplant.

Nu ligt er een vervolg op de tekentafel voor de tuin nabij de brasserie. Plan b projecten bedacht een “belevingstuin” die gelegenheid biedt tot wandelen over de omloop, te bewegen met de speciale bewegingstoestellen of te genieten van een spelletje Jeux de boules of van de volière. De “Vrienden van de Aelserhof” worden gesteund door het Aelser Hoes (en de ondernemers van Elsloo) om dit plan mogelijk te maken.

Hieronder een paar foto’s van de “tekentafel”

 

Een reactie plaatsen